2810250459 6973552460 Ηράκλειο
hero image

 

Κουτεντάκης Εμμανουήλ
Χωματουργικές Εργασίες

Οι Υπηρεσίες μας:

Οι χωματουργικες εργασιες καλύπτουν μεγάλο φάσμα εργασιών, οι πιο γνωστές είναι οι εκσκαφες (για κατασκευή θεμελίων νέων κατασκευών και όχι μόνο) οι κατεδαφισεις και οι διαμορφώσεις κήπων και εξωτερικών χώρων γενικότερα.
Επειδή τα χωματουργικα περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος εργασιών, απαιτείται από την εταιρεία που θα τις αναλάβει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που συνήθως χαρακτηρίζουν κάθε έργο.
Από την άλλη χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός από φορτηγά και μηχανήματα, για την απόκτηση και τη συντήρηση των οποίου πρέπει να δαπανηθούν μεγάλα ποσά.


Αν λοιπόν ψάχνετε μια εταιρεία που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για χωματουργικες εργασιες πάσης φύσεως, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση για τις χωματουργικες εργασιες, είπαμε και νωρίτερα ότι περιλαμβάνεται ένα πλήθος εργασιών. Μπορεί να είναι από πολύ μικρές και περιορισμένες έως πολύπλοκες και εκτενείς, ενώ άλλες είναι καθαρά χωματουργικες και άλλες απλά παρεμφερείς. Να επισημάνουμε μόνο πως οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, Δήμους, κατασκευαστικές και γενικά όποιον άλλο έχει ανάγκη από τέτοια έργα.

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 • Εκσκαφές
  (εκσκαφές θεμελίων, χαντακιών κτλ.)
 • Κατεδαφίσεις
  (εκτελούμε κατεδαφίσεις παλαιών κτιρίων)
 • Εργα οδοποιίας
  (διανοίξεις δρόμων σε δύσβατες περιοχές και εδάφη, στρώσιμο χαλικιών)
 • Διανοίξεις δρόμων
  (διανοίξεις δρόμων όπου μας ζητηθεί)
 • Δημόσια και ιδιωτικά έργα
  (φέρνουμε εις πέρας έργα δημοσίου & ιδιωτικού τομέα κ.α..)
 • Διαμορφώσεις χώρων
  (ξεχερσώσεις οικοπέδων, διαμορφώνουμε χώρους πάρκινγκ)
 • Εκβραχισμοί
  (εκτελούμε εκβραχισμούς σε κάθε τύπο εδάφους)

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλ. 2810250459, Κιν. 6973552460
Email: ---